Velkommen til StudenterForsikring.dk

StudenterForsikring.dk er udviklet i samarbejde med uddannelsesinstitutioner, Willis og forsikringsselskabet Bupa Global Travel.

Formålet med StudenterForsikring er at tilbyde dig, som skal på et længerevarende studieophold i udlandet, en billig, bredt dækkende syge- og rejseforsikring, der giver dig tryghed uanset hvor i verden, du rejser hen. Samtidig tilbyder vi dig 24 timers tast-selv forsikringsservice via internettet og naturligvis en Alarmcentral, der svarer personligt døgnet rundt, året rundt.

Med StudenterForsikring opnår du en række ekstra fordele, når du her på siden selv tegner den vigtige rejseforsikring til brug for dit udlandsophold. Via internettet kan du desuden nemt og hurtigt selv oprette en ny forsikring, såfremt policen udløber, hvis du senere måtte ønske at udvide dit udlandsophold, eks. med et ferieophold i værtslandet.

Har du spørgsmål, som du ikke finder besvaret på sitet, kan du kontakte vor HOTLINE. Vi sidder klar til at hjælpe alle ugens hverdage fra 09:00 til 17:00 på telefon (+45) 70 20 70 48. Alle henvendelser vedr. betaling og problemer med at logge på studenterforsikring.dk skal ske til Willis på telefon (+45) 88 13 96 00.

Vi ønsker dig en god og sikker rejse.

 

ET TILBUD TIL DIG FRA DIN UDDANNELSESINSTITUTION I SAMARBEJDE MED WILLIS